Awu vulkanik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
Awu vulkanik beda karo awu biasa.<ref name="internet2"/> Awu vulkanik bentuke luwih lembut tinimbang awu biasa.<ref name="internet2"/> Saliyane iku werna awu vulkanik beda karo awu biasa, warnane awu vulkanik klawu (abu-abu).<ref name="internet2">{{id}}[http://bandung.detik.com/read/2010/11/06/135333/1488211/486/abu-vulkanik-yang-kena-mata-bisa-timbulkan-pedih Abu Vulkanik yang kena Mata Pedih]</ref>
 
Ing [[Indonesia]] panggonan kang akeh awu vulkanike iku panggonan kang cedhak karo gunung berapi kang isih aktip.<ref name="internet1"/> DhaerahLaladan kang akeh awu vulkanike contone ing [[Jawa]] bagean lor, [[Sumatera]], [[Bali]], [[Lombok]], [[Halmahera]], lan [[Sulawesi]].<ref name="internet1"/> Jawa lan Sumatera nduweninduwèni gunung berapi paling akeh, mula panggonan kang ngandhung awu vulkanise uga paling amba.<ref name="internet1"/>
 
==Cathetan Suku==
352.737

besutan

Menu navigasi