Tinduk, Baamang, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan, desa → désa (2) using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4252866 (translate me))
c (éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan, desa → désa (2) using AWB)
{{desadésa
|peta =
|jeneng =Tinduk
|dati2 =Kabupatèn
|jeneng dati2 =Kotawaringin Wétan
|kecamatankacamatan =Baamang
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon =11,00 km<sup>2</sup><ref>Kotawaringin Wétan jroning angka taun 2007/2008, Tabel 1.1.3</ref>
|kapadhetan =-
}}
'''Tinduk''' iku sawijining [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Baamang, Kotawaringin Wétan|Baamang]], [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
 
==Referensi==
==Pranala jaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wilayah ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode desadésa Kalimantan Tengah]
 
{{Baamang, Kotawaringin Wétan}}
6.697

besutan

Menu navigasi