Singajaya, Garut: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (4), kecamatan → kacamatan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q834408 (translate me))
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (4), kecamatan → kacamatan using AWB)
| style="padding:3px 10px;" |<big>'''Kecamatan Singajaya'''</font>
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[KabupatenKabupatèn]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|[[KabupatenKabupatèn Garut|Garut]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Camat]]</span>'''
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Singajaya''' iku salah sijining [[kecamatankacamatan]] ing [[kabupatenkabupatèn]] Garut, [[Jawa Barat]].
 
== Desa-Desa ==
 
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[KabupatenKabupatèn Garut]]
 
[[CategoryKategori:KabupatenKabupatèn Garut]]
6.697

besutan

Menu navigasi