Noah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
Fixed typo, Fixed grammar
c (→‎top: éjaan, replaced: Yaiku → Ya iku using AWB)
(Fixed typo, Fixed grammar)
Tenger: Wiki Mrebawani Besutan aplikasi punsèl
}}
 
'''Peterpan''' dibentukdidhamél ing kutha [[Bandung]], [[Jawa Barat]] déning enem personel, ya ikuyaiku
[[Nazril Irham]] alias [[Ariel]] (vokal), [[Mohammad Kautsar Hikmat]] alias [[Uki]] (gitar), [[Ilsyah Ryan Reza]] (drum),
[[Loekman Hakim]] (gitar), [[Andika Naliputra Wirahardja]] (keyboard), lan [[Indra]] (bass).<ref name="Peterpan 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/p/peterpan Selebriti Kapanlagi.com] dipununduh tanggal 10 Juni 2011</ref>.
 
Ananging ningnalika wulan [[November]] [[2006]], loro anggotané, Andika lan Indra dimetukakédimedalaké sakingsaka grup musik kasebut, bubrah amarga anané béda prinsip ''kreativitas'', sawentara Ariel ngungkapké wis ana masalah nalika ngrilis album kang kaping pisanan, ingkang judule Taman Langit.<ref name="Peterpan 1"/>
apamanèh Andika lan Indra ngaku wis metu saka Peterpan awit tanggal [[8 Oktober 2006]].<ref name="Peterpan 1"/>
Album-album Peterpan ing antarané,''TAMAN LANGIT'', ''BINTANG DI SURGA'', ''VIDEO KARAOKE PETERPAN-SAHABAT PETERPAN'', ''OST. ALEXANDRIA'', lan ''MENGHAPUS JEJAKMU''.<ref name="Peterpan 1"/>
 
Grup band kang kondhang amarga tembang kang judulé ''Ada Apa Denganmu'', ''Topeng'' lan ''Kukatakan Dengan Indah'' iku,
tau kena masalah nalika vokalisé ''Ariel'' dituduh menghamilimadoni wong wadon kang nduwèni jeneng [[Sarah Amalia]] lan
ora sedia tanggung jawab.<ref name="Peterpan 1"/>
 
3.421

besutan

Menu navigasi