Pasumbanging panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

  • 1 Januari 2020 03.20 sa +1.128 A Piala IntercontinentalKaca anyar: Piala Intercontinental yaiku kompetisi bal-balan sing dadi cikal kaping Piala Dunia FIFA Club. Iki diputer ing antarane taun 1960 lan 2004. Kabeh pemenang wis dijenengi "juara dunia"... saiki