Pasumbanging naraguna

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

  • 3 Juni 2012 00.43 sa +3.477 A Kluster KrupukKaca énggal: '''Kluster Krupuk Desa Ngaluran''' Usaha pendhamelan krupuk teng Desa Ngaluran Kecamatan Karanganyar, dipun mulai rintis tahun 1960 dening almarhum Mbah Komar, Mbah K.Senin, lan Mba...
  • 26 Mèi 2012 01.30 sa +2.652 A MoralKaca énggal: Secara etimologis, kata ''“moral”'' saking kata latin ''“mos”'', ingkang gadhahi arti tata cara, adat istiadat utawi kebiasaan, menawi jamakipun inggih punika ''“mores”'...
  • 25 Mèi 2012 23.38 sa +127 Anémia
  • 25 Mèi 2012 23.27 sa +204 Étika
  • 25 Mèi 2012 23.22 sa +6.229 A ÉtikaKaca énggal: Etika punika saking basa Yunani ''“ethos”'', inggih punika griya ingkang biasa mawon, padang rumput, kebiasaan, adat, akhlak, watek, perasaan, sikap, lan cara piker (Berten, 2...
  • 24 Mèi 2012 01.22 sa +102 Anémia
  • 24 Mèi 2012 01.09 sa +7.363 A AnémiaKaca énggal: Anemia Anemia dipun ngertosi dados kekirangan getih, niki keranten : • Kirangipun konsentrasi hemoglobin • Mengandhapipun hematokrit • Jumlah sel getih abrit kirang. Menawi ka...
  • 23 Mèi 2012 03.34 sa +2.386 LeukemiaKaca énggal: Pengobatan Leukimia Leukimia (Kanker darah) inggih punika penyakit ingkang dipun tandai pengatahan jumlah sel darah putih (leukosit). Pengatahan niki enggal sanget lan mboten terke...