Hak naraguna

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih naraguna  
Deleng golongan naragunaNdeleng hak naraguna Wirjadisastra (parembugan | pasumbang)

Anggota saka: Panata

Anggota implisit saka: Naraguna kang otomatis kakonfirmasi

Log hak naraguna

  • 20 Novèmber 2015 09.31 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané Wirjadisastra saka (ora ana) dadi panata (https://jv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/Cahyo_Ramadhani_kanggo_opsis_13_November_2015)