Hak naraguna

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih naraguna  
Deleng golongan naragunaNdeleng hak naraguna TracySurya (parembugan | pasumbang)

Anggota implisit saka: Naraguna kang otomatis kakonfirmasi

Log hak naraguna

  • 19 Januari 2008 03.42 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané TracySurya saka (ora ana) dadi panata (http://jv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/TracySurya_kanggo_opsis_12_Januari_2008)