Hak panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih panganggo  
Deleng golongan panganggoNdeleng hak panganggo Sabudis (parembugan | pasumbang)

Anggota implisit saka: Panganggo kang otomatis kakonfirmasi

Log hak panganggo

  • 5 Maret 2010 12.52 Pras parembugan pasumbang ngganti golongané Sabudis saka (ora ana) dadi pangurus (Asil pamungutan swara komunitas tgl 18 Februari - 4 Maret 2010)