Hak naraguna

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih naraguna  
Deleng golongan naragunaNdeleng hak naraguna Nurulbaitirohmah (parembugan | pasumbang)

Anggota saka: Panata

Anggota implisit saka: Naraguna kang otomatis kakonfirmasi

Log hak naraguna

  • 13 Novèmber 2011 22.48 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané Nurulbaitirohmah saka (ora ana) dadi panata (panganggo iki senadyan durung mayoritas mutlak nanging wis nyedhaki mayoritas mutlak (mangga mirsani http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhiskusi_Panganggo%3AMeursault2004&action=historysubmit&diff=596541&oldid=596082))