Hak panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih panganggo  
Deleng golongan panganggoNdeleng hak panganggo Nurulbaitirohmah (parembugan | pasumbang)

Anggota saka: Pangurus

Anggota implisit saka: Panganggo kang otomatis kakonfirmasi

Log hak panganggo

  • 13 Novèmber 2011 22.48 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané Nurulbaitirohmah saka (ora ana) dadi pangurus (panganggo iki senadyan durung mayoritas mutlak nanging wis nyedhaki mayoritas mutlak (mangga mirsani http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhiskusi_Panganggo%3AMeursault2004&action=historysubmit&diff=596541&oldid=596082))