Hak panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih panganggo  
Deleng golongan panganggoNdeleng hak panganggo CahyoBot (parembugan | pasumbang)

Anggota saka: Bot

Anggota implisit saka: Panganggo kang otomatis kakonfirmasi

Log hak panganggo

  • 4 Sèptèmber 2016 21.16 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané CahyoBot saka (ora ana) dadi bot (https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3ABot&type=revision&diff=1083399&oldid=925594)