Hak naraguna

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih naraguna  
Deleng golongan naragunaNdeleng hak naraguna CahyoBot (parembugan | pasumbang)

Anggota saka: Bot

Anggota implisit saka: Naraguna kang otomatis kakonfirmasi

Log hak naraguna

  • 4 Sèptèmber 2016 21.16 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané CahyoBot saka (ora ana) dadi bot (https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3ABot&type=revision&diff=1083399&oldid=925594)