Hak naraguna

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih naraguna  
Deleng golongan naragunaNdeleng hak naraguna Bennylin (parembugan | pasumbang)

Anggota saka: Panata

Anggota implisit saka: Naraguna kang otomatis kakonfirmasi

Log hak naraguna

  • 3 Mèi 2017 05.30 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané Bennylin saka (ora ana) dadi panata (https://jv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/Bennylin_kanggo_opsis_15_April_2017)