Menyang kontèn

Mick Schumacher

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mick Schumacher

Mick Schumacher (lair tanggal 22 Maret 1999[1][2]) iku juru balap mobil profèsional. Dhèwèké saiki saingan ing Formula Siji karo Haas ing gendéra Jerman. Mick uga anggota saka Ferrari Driver Academy.[3] Dhèwèké miwiti karièr balap ing karting ing taun 2008 lan maju menyang ajang Formula 4 Jerman ing taun 2015. Sawise menangake Kejuaraan Formula 3 Eropa ing musim 2018, dhèwèké banjur pindhah munggah kanggo nyoba Kejuaraan Formula 2 ing musim sabanjure. Dhèwèké iku anaké Michael Schumacher lan uga ponakané Ralf Schumacher.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Mick Schumacher is born". Verstappen Info Page. 25 Maret 1999. Dibukak ing 26 Maret 2015.
  2. "Schumacher, Mick Germany – ADAC Formel 4 Driver 2015". ADAC Formel 4. Diarsip saka sing asli ing 2019-03-30. Dibukak ing 24 April 2015.
  3. "Mick Schumacher joins Ferrari Driver Academy | Formula 1®". www.formula1.com (ing basa Inggris). 19 Januari 2019. Dibukak ing 12 Novèmber 2021.

Pranala njawi[besut | besut sumber]