Mick Schumacher

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mick Schumacher

Mick Schumacher (lair tanggal 22 Maret 1999[1][2]) minangka pembalap mobil profesional. Dheweke saiki saingan ing Formula Siji karo Haas ing gendéra Jerman. Mick uga anggota saka Ferrari Driver Academy.[3] Dheweke miwiti karir balap ing karting ing taun 2008 lan maju menyang ajang Formula 4 Jerman ing taun 2015. Sawise menangake Kejuaraan Formula 3 Eropa ing musim 2018, dheweke banjur pindhah munggah kanggo nyoba Kejuaraan Formula 2 ing musim sabanjure. Dheweke iku putrane Michael Schumacher lan uga ponakane Ralf Schumacher.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Mick Schumacher is born". Verstappen Info Page. 25 March 1999. Dibukak ing 26 March 2015.
  2. "Schumacher, Mick Germany – ADAC Formel 4 Driver 2015". ADAC Formel 4. Diarsip saka sing asli ing 2019-03-30. Dibukak ing 24 April 2015. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  3. "Mick Schumacher joins Ferrari Driver Academy | Formula 1®". www.formula1.com (ing basa Inggris). 19 Januari 2019. Dibukak ing 12 November 2021.

Pranala njawi[besut | besut sumber]