Mick Jagger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mick Jagger
Mick Jagger.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Michael Philip Jagger
Génre Rock, rock and roll, psychedelic rock, blues, reggae, blues-rock
Pakaryan Penyanyi, Penulis lagu, Musikus, Produser rekaman
Piranti Vokal, harmonika, gitar, piano, bass
Mangsa akarya 1962 - Saiki
Labèl Virgin, Rolling Stones, ABKCO, Universal
Sing magepokan The Rolling Stones
Sana jaringan MickJagger.com
[url

Sir Michael Philip "Mick" Jagger (lair 26 Juli 1943; umur 73 taun) ya iku musisi rock, aktor, panyerat tembang, produser, lan uga pamakarya ingkang saka nagara asal Inggris. Piyambake dhisik iku vokalis saka band legendharis Inggris, ya iku The Rolling Stones.[1] Mick Jagger sampun nggulawentah panggung musik sampun luwih saka 50 taun. Piyamabake sampun gadhah album lan tembhang ingkang kathah saka piyambak utawa karo band The Rolling Stones.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ [[[:Cithakan:Allmusic]] "allmusic ((( Chris Jagger > Biography )))"] Priksa gandra |url= (pitulung). www.allmusic.com. Dijupuk 319 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ Erlewine, Stephen Thomas. [[[:Cithakan:Allmusic]] "Mick Jagger Biography"] Priksa gandra |url= (pitulung). Allmusic. Dijupuk 19 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:The Rolling Stones


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mick_Jagger&oldid=1092683"