Mick Jagger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mick Jagger
Mick Jagger.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairMichael Philip Jagger
GénreRock, rock and roll, psychedelic rock, blues, reggae, blues-rock
PakaryanPenyanyi, Penulis lagu, Musikus, Produser rekaman
PirantiVokal, harmonika, gitar, piano, bass
Mangsa akarya1962 - Saiki
LabèlVirgin, Rolling Stones, ABKCO, Universal
Sing magepokanThe Rolling Stones
Sana jaringanMickJagger.com
[url

Sir Michael Philip "Mick" Jagger (lair 26 Juli 1943; umur 76 taun) ya iku musisi rock, aktor, panyerat tembang, prodhuser, lan uga pamakarya ingkang saka nagara asal Inggris. Piyambake dhisik iku vokalis saka band legendharis Inggris, ya iku The Rolling Stones.[1] Mick Jagger sampun nggulawentah panggung musik sampun punjul 50 taun. Piyamabake sampun gadhah album lan tembhang ingkang kathah saka piyambak utawa karo band The Rolling Stones.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "allmusic ((( Chris Jagger > Biography )))". www.allmusic.com. Dijupuk 319 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. Erlewine, Stephen Thomas. "Mick Jagger Biography". Allmusic. Dijupuk 19 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:The Rolling Stones