Mick Jagger

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mick Jagger
Mick Jagger.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Michael Philip Jagger
Génre Rock, rock and roll, psychedelic rock, blues, reggae, blues-rock
Pakaryan Penyanyi, Penulis lagu, Musikus, Produser rekaman
Piranti Vokal, harmonika, gitar, piano, bass
Mangsa akarya 1962 - Saiki
Labèl Virgin, Rolling Stones, ABKCO, Universal
Sing magepokan The Rolling Stones
Sana jaringan MickJagger.com
[url

Sir Michael Philip "Mick" Jagger (dipunlairaken 26 Juli 1943; umur 72 taun) yaiku musisi rock, aktor, panyerat tembang, produser, lan uga pamakarya ingkang saka nagara asal Inggris. Piyambake dhisik iku vokalis saka band legendharis Inggris, yaiku The Rolling Stones. [1] Mick Jagger sampun nggulawentah panggung musik sampun luwih saka 50 taun. Piyamabake sampun gadhah album lan tembhang ingkang kathah saka piyambak utawa karo band The Rolling Stones. [2]

Cathetan suku[sunting | Owah sumber]

  1. ^ [[[:Cithakan:Allmusic]] "allmusic ((( Chris Jagger > Biography )))"]. www.allmusic.com. Cithakan:Allmusic. Diwiwiti 319 Oktober 2012.
  2. ^ Erlewine, Stephen Thomas. [[[:Cithakan:Allmusic]] "Mick Jagger Biography"]. Allmusic. Cithakan:Allmusic. Diwiwiti 19 Oktober 2012.

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]


Cithakan:The Rolling Stones

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mick_Jagger&oldid=946741"