Michael Phillip Anderson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Michael Phillip Anderson
antariksawan ilmu pengetahuan
KabangsanAmerika Sarekat
StatusSeda
Pedamelan sadèrèngipunPilot, ilmuwan
PeringkatLetnan kolonel, USAF
Wekdal ing ruwang angkasa24 dina 18 jam 08 minit
PamilihanGrup NASA 1994
MisiSTS-89, STS-107
Èmblem misiSts-89-patch.svg STS-107 Flight Insignia.svg

Michael Phillip Anderson (lair ing Plattsburgh, New York, 25 Dhésèmber 1959 – pati ing Texas, 1 Fèbruari 2003 ing umur 43 taun) yaiku kolonel Amerika Sarekat (USAF), astronaut NASA lan komandan kargo STS-107.

Anderson lair ing Plattsburgh, New York, nanging nganggep Spokane, Washington, minangka kampung halamane.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Astronaut-stub