Michael Moorer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Michael Lee Moorer (lair 12 November 1967) iku mantan petinju kang tau dadi juwara donya ing kelas berat ringan lan kelas berat tinju. Panjenengané miwiti dhebuté nalika tanggal 4 Maret 1988 kanthi ngalahaké Adrian Riggs ing rondhe pisanan lan ing taun kang padha kasil olèh gelar juwara donya kelas berat ringan WBO. Nalika taun 1991 panjenengané kasil olèh gelar juwara kelas berat WBO kang wektu iku isih kosong kanthi ngalahaké Bert Cooper ing rondhe kaping lima. Panjenengané uga ditepungi minangka petinju kedhé pisanan kang dadi juwara donya kelas berat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]