Michael Everson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michael Everson

Michael Everson kuwi priyayi ahli basa lan font disainer sing asalé sākā Amerika lan saiki dadi padunung negara Irlandia.

Delengen ugā[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njābā[besut | besut sumber]