Międzyrzec Podlaski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Międzyrzec Podlaski
POL Międzyrzec Podlaski COA.svg
Lambang Międzyrzec Podlaski
120px
Lokasi Międzyrzec Podlaski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Międzyrzec Podlaski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Międzyrzec Podlaski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.