Mesin jait

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sawijining mesin jait modèrn (Singer Symphonie 300)

Mesin jait ya iku mesin elektrik sing gunané gawé njait. Sejarahé wong jahit nganggo dom iku wis suwé diwiwiti saka kabudayan manungsa. Bahané dom iku manéka warna ana sing digawé saka watu,tembaga, balung, utawa gadhing. Dom sing isih kasar kanggo gabungake lulang kéwan dadi klambi.