Dhaptar Mentri Negara Koperasi lan Usaha Cilik lan Menengah Républik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki pratélan sing tau mengku kalungguhan minangka Mantri Nagara Koperasi lan Usaha Cilik Menengah.

No Foto Jeneng Kabinet Wiwit Nganti Katrangan
1 Letjen. TNI H. Sarbini Pembangunan I 6 Juni 1968 28 Maret 1973 Bernama Mantri Transmigrasi dan Koperasi
2 Subroto.jpg Prof. Dr. Subroto Pembangunan II 28 Maret 1973 29 Maret 1978  
3 Radius prawiro.jpg Drs. Radius Prawiro Pembangunan III 29 Maret 1978 19 Maret 1983 Berganti nama menjadi Mantri Perdagangan dan Koperasi
4 Bustanil arifin.jpg Bustanil Arifin, S.H. Pembangunan IV 19 Maret 1983 21 Maret 1988 Dipisahkan dan berganti nama menjadi Mantri Koperasi
5 Bustanil arifin.jpg Bustanil Arifin, S.H. Pembangunan V 21 Maret 1988 17 Maret 1993  
6 Subiakto Tjakrawerdaya, S.E. Pembangunan VI 17 Maret 1993 16 Maret 1998  
7 Subiakto Tjakrawerdaya, S.E. Pembangunan VII 16 Maret 1998 21 Mèi 1998 Berganti nama menjadi Mantri Koperasi dan Pembinaan Pengusaha Kecil
8 Adi Sasono Reformasi Pembangunan 23 Mèi 1998 20 Oktober 1999 Ganti jeneng dadi Mantri Koperasi lan Usaha Kecil Menengah
9 100px Drs. Zarkasih Nur Persatuan Nasional 23 Oktober 1999 20 Oktober 2001 Ganti jeneng dadi Mantri Nagara Koperasi lan Pengusaha Cilik Menengah
10 H. Alimarwan Hanan, S.H. Gotong Royong 9 Agustus 2001 21 Oktober 2004 Ganti jeneng dadi Mantri Nagara Koperasi lan Usaha Cilik Menengah
11 Kabinet suryadarma.jpg Drs. Suryadharma Ali, M.Si. Indonésia Bersatu 21 Oktober 2004 sekarang  

Uga delengen[besut | besut sumber]