Mentho kacang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mentho kacang inggih punika sawijing panganan saka kacang brol sing wis diuncèki lan diresiki nganggo banyu. dicampur karo gandhum......