Megang Sakti, Musi Rawas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Megang Sakti, Musi Rawas
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri16.05.12 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Musi Rawas {{{nama dati2}}}]]

Megang Sakti iku kecamatan ing kabupaten Musi Rawas, Sumatra Selatan.

Kabupaten Musi Rawas