MediaWiki:Bad image list

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Formaté mengkéné:

Namung butir pratélan (baris kang diawali mawa tandha *) kang mèlu diitung. Pranala kapisan ing larik kudu pranala ing berkas kang ala. Pranala-pranala sabanjuré ing baris kang padha dianggep minangka pengecualian, yaiku artikel kang bisa nuduhaké berkas iku.