Medewi, Pekutatan, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Medewi
Désa
Medewi kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Medewi
Medewi
Medewi kapernah ing Bali
Medewi
Medewi
Medewi kapernah ing Indonésia
Medewi
Medewi
Koordhinat: 8°22′18″S 114°49′39″E / 8.37173°S 114.82753°E / -8.37173; 114.82753Koordhinat: 8°22′18″S 114°49′39″E / 8.37173°S 114.82753°E / -8.37173; 114.82753
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanPekutatan
Kodhe laladan
administrasi
51.01.03.2001

Medewi iku désa ing Kacamatan Pekutatan, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Pekutatan, Jembrana