Maurice Fontaine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Artikel iki ngenani pulitikus Prancis. Kanggo ahli biologi Prancis, delengen: Maurice Alfred Fontaine

Maurice Fontaine (lair 19 September 1919 – surut 2 Januari 2015, nalika surut umuré 95 taun), iku sawijining pulitikus Prancis.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Allard, Thierry. "AIGUES-MORTES Décès de l'ancien sénateur-maire Maurice Fontaine" (ing basa Basa Prancis). objectifgard. Dibukak ing 4 Maret 2015.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Pranala njaba[besut | besut sumber]