Matthias Fanimo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Matthias Fanimo
Matthias Fanimo.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Matthias Olubori A. Fanimo[1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 40
Karir nom
–2011 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011– West Ham United 0 (0)
Tim nasional
2008–2010 Inggris U-16 8 (2)
2010 Inggris U-17 9 (1)
2011– Inggris U-18 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 05:34, 29 Agustus 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 05:34, 29 Agustus 2012 (UTC)

Matthias Olubori A. Fanimo (lair ing Lambeth, 28 Januari 1994; umur 24 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub West Ham United, biyasa main ing posisi gelandang.

Fanimo miwiti karir junioré ing klub West Ham United salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Search 1761 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". Findmypast.com. Dijupuk 2012-08-29. 
  2. ^ "Fanimo looking forward". www.whufc.com. Dijupuk 29 August 2012.