Matija Sarkic

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Matija Sarkic
Matija Sarkic August 2021.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Matija Sarkic[1]
Tanggal lair (1997-07-23) 23 Juli 1997 (umur 24)[2]
Papan lair Grimsby, Inggris
Dhuwur 6 ft 5 in (1.95 m)[3]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
(nyileh soko Wolverhampton Wanderers)
Angka 31
Karir nom
0000–2015 Anderlecht
2015–2017 Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2020 Aston Villa 0 (0)
2017–2018Wigan Athletic (nyileh) 0 (0)
2018–2019Stratford Town (nyileh) 6 (0)
2019Havant & Waterlooville (nyileh) 1 (0)
2019–2020Livingston (nyileh) 14 (0)
2020– Wolverhampton Wanderers 0 (0)
2020–Shrewsbury Town (nyileh) 6 (0)
Tim nasional
2013 Montenegro U-17 3 (0)
2014–2016 Montenegro U-19 12 (0)
2015–2018 Montenegro U-21 6 (0)
2019– Montenegro 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:49, 12 December 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15:42, 09 November 2020 (UTC)

Matija Sarkic (lair 23 Juli 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Montenegro sing main dadi Kiper kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Aston Villa" (PDF). English Football League. p. 2. Dibukak ing 16 June 2018.
  2. "Matija Sarkic: Overview". ESPN. Dibukak ing 27 July 2020.
  3. "Matija Sarkic: Overview". Premier League. Dibukak ing 27 July 2020.