Menyang kontèn

Mary Magdalene (filem 2018)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mary Magdalene
DisutradaraniGarth Davis
Diprodhuseri
Ditulis déning
Dibintangi
Dimusiki
SinématografiGreig Fraser
Dibesut déning
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningFocus Features
Tanggal metu
Suwéné
120 minit[1][2]
Nagara
  • Amerika Sarekat
  • Karajan Manunggal
  • Ostrali
BasaInggris
Kalarisan$5.3 yuta[3]

Mary Magdalene yaiku filem drama biblikal taun 2018 babagan Maria Magdalena sing ditulis dening Helen Edmundson lan Philippa Goslett lan disutradharani dening Garth Davis. Filem kasebut dibintangi dening Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor lan Tahar Rahim.

Peran[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Mary Magdalene". Audi Dublin International Film Festival. Diarsip saka sing asli ing 2018-04-28. Dibukak ing February 7, 2018. {{cite web}}: More than one of |archivedate= and |archive-date= specified (pitulung); More than one of |archiveurl= and |archive-url= specified (pitulung)
  2. "MARY MAGDALENE". British Board of Film Classification. Retrieved February 9, 2018
  3. "Mary Magdalene". Box Office Mojo. Dibukak ing March 18, 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]