Mark Zuckerberg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg at the 37th G8 Summit in Deauville 018 v1.jpg
Zuckerberg pada Pertemuan G8 ke-37 taun 2011.
Lair Mark Elliot Zuckerberg
(1984-05-14) Mèi 14, 1984 (umur 34)[1]
White Plains, New York, AS
Padunungan Palo Alto, California[2]
Alma mater Phillips Exeter Academy
Universitas Harvard (keluar)
Pakaryan CEO/Présidhèn Facebook
(pemegang 24% saham taun 2010)[3]
Kondhang ing Mendirikan Facebook taun 2004; menjadi miliarder termuda di dunia pada 2008[4]
Bebathèn
resik
Increase US$17,5 miliar (2011)[5]
Bojo Priscilla Chan (o. Masalah: wektu ora absah)
Dulur Randi (kakak), Donna dan Arielle (adik)
Bebungah TIME Person of the Year 2010
Sana jaringan Facebook.com/MarkZuckerberg

Mark Zuckerberg iku wong kang nggawe facebook.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Pilkington, Ed (March 10, 2011). "Forbes rich list: Facebook six stake their claims". The Guardian (UK). Dijupuk March 30, 2011. 
  2. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng NEWYORKER2010
  3. ^ David Kirkpatrick. The Facebook Effect. k. 322. 
  4. ^ Kroll, Luisa, ed. (March 5, 2008). "In Pictures: Youngest Billionaires: Mark Zuckerberg, U.S.: Age 23: $1.5 billion, self-made". Forbes. Diarsip saka sing asli ing December 5, 2012. 
  5. ^ "Mark Zuckerberg". Forbes. March 2011. Dijupuk September 21, 2011.