Marie-Louise Coleiro Preca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marie-Louise Coleiro Preca
Marie-Louise Coleiro Preca.jpg
Presidhen Malta ka-9
Linggih
4 April 2014 – 4 April 2019
MahamantriJoseph Muscat
Kang sadurungéGeorge Abela
Kang sawiséGeorge Vella
Mantri Kaluwarga lan Solidaritas Sosial
Linggih
11 Maret 2013 – 29 Maret 2014
MahamantriJoseph Muscat
Kang sadurungéChris Said (Kehakiman, Dialog Masyarakat, lan Kaluwarga)
Kang sawiséMichael Farrugia
Anggota Parlemen
Linggih
1998–2014
Presidhen Eurochild
Wiwit linggih
2019
Kang sadurungéHanna Heinonen (Interim)
Rerincèn dhiri
LairMarie-Louise Coleiro
(1958-12-07) 7 Dhésèmber 1958 (umur 63)
Qormi, Malta
Parté pulitikParte Buruh
SisihanEdgar Preca (± 2007–saiki)
Anak1
AlmamaterUniversitas Malta
Sana jaringanwww.marielouisecoleiropreca.com

Marie-Louise Coleiro Preca, KUOM GCMG (lair 7 Dhésèmber 1958; umur 63 taun) yaiku pulitikus Malta sing ngejabat minangka presidhen Malta kasanga saka 2014 nganti 2019. Saiki, Coleiro Preca dadi presidhen Eurochild.

Sadurunge, minangka anggota Parte Buruh, ia menika Anggota Parlemen ing DPR Malta saka 1998 nganti 2014,[1] lan ngejabat minangka Mantri Kaluwarga lan Solidaritas Sosial saka Maret 2013 nganti Maret 2014.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "PL motion calls for setting up of permanent committee for family affairs". Malta Independent. 26 March 2011. Diarsip saka sing asli ing 15 March 2012. Dibukak ing 8 April 2011.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Kalungguhan pulitik
Kang sadurungé
George Abela
Presidhen Malta
2014–2019
Kang sawisé
George Vella

Cithakan:Presidhen Malta