Margonin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Margonin
POL Margonin COA.svg
Lambang Margonin
120px
Lokasi Margonin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Margonin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Margonin iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.