Marc-André ter Stegen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marc-André ter Stegen
FIFA WC-qualification 2014 - Austria vs. Germany 2012-09-11 - Marc-André ter Stegen 01.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Marc-André ter Stegen
Tanggal lair (1992-04-30) 30 April 1992 (umur 27)
Papan lair Mönchengladbach, Jerman
Dhuwur 188 m (617 ft)
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
FC Barcelona
Angka 1
Karir nom
1996–2010 Borussia Monchengladbach
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Borussia M'gladbach II 18 (0)
2011–2014 Borussia M'gladbach 108 (0)
2014– Barcelona 0 (0)
Tim nasional
2007–2008 Jerman U-16 7 (0)
2008–2009 Jerman U-17 16 (0)
2009–2010 Jerman U-18 8 (0)
2010–2011 Jerman U-19 5 (0)
2012– Jerman U-21 9 (0)
2012– Jerman 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:15, 9 Juli 2014 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:37, 30 Maret 2015 (UTC)

Marc-André ter Stegen (lair ing Monchengladbach, 30 April 1992; umur 27 taun) kuwi sawijiné juru main bal-balan saka Jerman sing saiki main kanggo tim Barcelona dadipanjaga gawang.[1]

Ndèk taun 2015, piyambaké éntuk panghargaan Best Save of the Season (aksi panyelamatan paling apik) ndhik Liga Champions wektu ngelawan FC Bayern München.

Prestasi[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Barcelona[2]

Internasional[besut | besut sumber]

Jerman U17

Individu[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "ter Stegen, Marc-André" (ing basa Jerman). kicker.de. Dijupuk 13 August 2011. 
  2. "Ter Stegen". FC Barcelona. Dijupuk 11 June 2015. 
  3. "UEFA Champions League squad of the season". UEFA. 9 June 2015. Dijupuk 9 June 2015. 
  4. "UEFA Save of the season". UEFA. 27 August 2015. Dijupuk 27 August 2015.