Mapanget, Manado

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mapanget, Manado
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Manado {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Mapanget iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

  • Kairagi 1
  • Kairagi 2
  • Papunika Atas
  • Papunika Bawah
  • Kima Atas
  • Buha
  • Pandu

Kutha Manado