Management (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Management
Managementfilm09.jpg
Promotional film poster
Disutradarani Stephen Belber
Diprodhuseri Sidney Kimmel
Wyck Godfrey
Marty Bowen
Jennifer Aniston
Kristin Hahn
Ditulis déning Stephen Belber
Dibintangi Jennifer Aniston
Steve Zahn
Woody Harrelson
Fred Ward
Dimusiki Mychael Danna
Rob Simonsen
Sinématografi Eric Edwards
Dibesut déning Kate Sanford
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Samuel Goldwyn Films
Tanggal metu
  • Sèptèmber 7, 2008 (2008-09-07) (Keraméan Filem Internasiyonal Toronto)
  • Mèi 15, 2009 (2009-05-15) (Amérikah Sarékat)
Suwéné
94 menit
Nagara Amérikah Sarékat
Basa Basa Inggris
Kalarisan $2,401,743[1]

Management ya iku film sandiwara romantis saka Amérikah Sarékat sing digawé taun 2008. Filem iki disutradarani Stephen Belber sing uga nganggit skénarioné. Sapérang juru paraga sing main ing filem iki antarané Jennifer Aniston lan Steve Zahn. Management diwiwiti ing taun 2008 nalika pangaji Toronto International Film Festival lan dibabar kanthi winates kanggo para pamirsa ing tanggal 15 Mèi 2009.[2][3] [4][4][5] [6][7]

Ringkesan[besut | besut sumber]

Para paraga ing film (Jennifer Aniston lan Steve Zahn) nalika pamuteran ing TIFF.

Mike Flux (Steve Zahn) nyambut gawé ing sawijiné motel nggon wong tuwané, minangka manajer. Sawijining dina, Mike weruh Sue Claussen (Jennifer Aniston) sing nginep ing motel minangka plesiran malem minggu. Ora suwé, Mike ngesir marang Sue lan mènèhi bebungah mirunggan awujud sabotol anggur. Sue ora ngerti ngapa Mike mènèhi ombèn-ombènan kanti prilaku sing santun banget, sabanjuré ngajak dolan.

Carita asmarané wong loro iku kawiwitan saka sabotol anggur sing agawé Mike direwangi lunga adoh kanggo rasa tresnane marang Sue. Mike krasa yèn Sue iku wanita sing wis ditunggu-tunggu, lan Mike banjur nyusul Sue sing wis bali ing Maryland. Émané, satekané ing Maryland, Mike kudu ngeleg pil pahit jalaran Sue sing diarep-arep kuwi luwih milih Jango (Woody Harrelson), manten pacangé.


Ingkang maragani[besut | besut sumber]


Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Management (2009)". Box Office Mojo. Dijupuk November 30, 2009. 
  2. Lindsey, Ethan (November 20, 2007). "Central Oregon Filmmakers Unhappy With 'Management'". Oregon Public Broadcasting. Dijupuk 10 January 2014. 
  3. McDonald, Jeff (November 7, 2007). "Lights, camera, financial action". The Bulletin. Dijupuk 10 January 2014. 
  4. a b DeCosta, Nicole (October 31, 2007). "Lights, camera, action in Lake Oswego". Portland Tribune. Dijupuk 10 January 2014. 
  5. Rotten Tomatoes: Management (2008)
  6. Metacritic: Management (2009)
  7. Management - Box Office Data, Movie News, Cast Information.
  8. a b Fleming, Michael (August 2, 2007). "Aniston to star in 'Management'". Variety. Diarsip saka sing asli ing November 30, 2009. Dijupuk November 30, 2009. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]