Malaysia Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Malaysia Kulon utawa Malaysia Ujung ya iku sesebutan tumrap wewengkon Malaysia kang dumunung ing daratan bawana Eurasia. Wewengkone ya iku sekabehing bageyan Malaysia kang tapel wates karo Selat Malaka ing sisih kidul lan tapel wates langsung karo Thailand ing sisih lor. Kabeh nagara bageyan Malaysia, kejaba Sabah lan Sarawak kang kalebu jroning Malaysia Wetan, dumunung ing wewengkon iki.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malaysia_Kulon&oldid=1010789"