Menyang kontèn

Mako Komuro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mako Komuro
小室 眞子
Lair (1991-10-23) 23 Oktober 1991 (umur 32)
Rumah Sakit Rumah Tangga Kekaisaran, Tokyo, Jepang
Jeneng dawa
Mako (眞子?)
WangsaKaluwarga Kekaisaran Jepang
BapaFumihito, Putra Mahkota Jepang
IbuKiko, Putri Mahkota Jepang
AgamaShinto

Mako Komuro (小室 眞子, Komuro Mako, lair 23 Oktober 1991; umur 32 taun), sadurunge Putri Mako saka Akishino (眞子内親王, Mako Naishinnō) yaiku anak mbarep saka pasangan Pangeran Akishino lan Putri Akishino. Ia menika putu wadon kapisan saka Akihito lan Michiko. Ia mantenan karo Kei Komuro, seorang pengacara, ing 26 Oktober 2021. Minangka asil saka mantenan kasebut, ia ngelepaske gelar kekaisarane lan ninggalke kaluwarga kekaisaran, kayata sing diwajibke dening Hukum Rumah Tangga Kekaisaran Jepang.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]