Madagascar (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Madagascar
Madagascar logo.png
Disutradarani
DiprodhuseriMireille Soria
Ditulis déning
Dibintangi
DimusikiHans Zimmer
Dibesut déningH. Lee Peterson
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningDreamWorks Pictures[2]
Tanggal metu
Suwéné
86 menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$75 yuta[2]
Kalarisan$556.6 yuta[2]

Madagascar iku filem animasi 3D Amérikah taun 2006 kanthi gènre petualangan, kemidhi sing digawé DreamWorks Animation lan dibabar DreamWorks Pictures. Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, lan Jada Pinkett Smith dadi para ngisi swarané.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b "Madagascar (2005)". catalog.afi.com. American Film Institute. Dibukak ing 19 August 2021.
  2. a b c d e "Madagascar (2005) - Financial Information". The Numbers. Dibukak ing November 4, 2021.

Pranala njaba[besut | besut sumber]