Macan tutul salju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Macan tutul salju
Uncia uncia.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mammalia
Ordho: Carnivora
Famili: Felidae
Génus: Panthera
Spésies: P. uncia
Jeneng binomial
Panthera uncia
(Schreber, 1775)
SnowLeopard distribution.jpg
Sinonim

Macan tutul salju (Latin: Panthera uncia) iku salah siji saka papat kucing gedhé.

Cathetan suku[besut | besut sumber]