M Wadyo Adiyono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

M Wadyo Adiyono (lair ing Kudus, 13 Maret 1946) ya iku tilas Direktur RSB & Anak “Anugerah” Semarang. Sakliyané kuwi, dhèwèké katut ing Team Kanker RS Dr. Kariadi / Undip lan kerep éwuh dadi Sie Kesejahteraan IDI Jateng. Adiyono uga nulis panelitèn lan dibabar kanthi irah-irahan Rencana Prioritas Sistostatika Pada Kanker Ginekologi, Imuno Profilakis pada Neoplasia Trofoblas Gestational, Kematian Mola Destruens di RS Dr Kariadi Semarang, lan manéka warna panelitèn liyané. [1]

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

  1. Fakultas Kedokteran UGM Yogyakarta.
  2. Pendidikan Spesialis Kebidanan dan Penyakit Kandungan, Undipo.
  3. Ginekologi (Onkologi Tokyo Jepang)
  4. Kolposkopi (Versailes Perancis)

Kauripan[besut | besut sumber]

Dhèwèké duwé garwa jenengé Susy Maryati lan anak cacah telu, sing jenengé Idra Adi Susianto , Vika Puspa Adiyanti, Surya Adi Susianto. Karo kulawargané, manggon ing Jl Kalisari Baru 57, Semarang. Pengalaman kang angèl dilalèkaké ya iku ing taun 1990, dhéwéke melu Kongres Obstetri - Ginekologi Asean ing Filipina lan sempet disandera déning pemberontak kang wektu iku arep nggulingaké Presidhèn Aquino.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sadono SY, Bambang, ed. (1991). Tokoh & Potensi Kunci Jawa Tengah (Apa & Siapa 1991-1992). Semarang: Citra Almamater.