MNC News

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
O News Channel
MNC News.png
Jaringan Indovision
Media Nusantara Citra
Negara  Indonésia
Wilayah siaran Jakarta
Diluncuraké Juni 2006 di Jakarta
Sing duwé Media Nusantara Citra
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Saluran afiliasi RCTI, Global TV, MNCTV, SINDOtv, MNC Entertainment, MNC Music, MNC International
Format gambar PAL 576i (SDTV) 4:3
Situs web http://www.mncgroup.com
Kasumadyan
Siaran terestrial
Surabaya 21 UHF
Malang 43 UHF
Jember 34 UHF
Semarang 56 UHF
Yogyakarta 21 UHF
Solo 21 UHF
Bandung 32 UHF
Palembang 47 UHF
Padang 40 UHF
Batam 39 UHF
Banda Acèh 38 UHF
Denpasar 50 UHF
Medan 65 UHF
Siaran satelit
Indovision Channel 84
Top TV Channel 84
OkeVision Channel 81

O News Channel (utawi ingkang asring dipuncekak kanthi cekakkan MNC News inggih MNC News Channel) punika salah satunggaling saluran televisi bab pawartos ingkang dangunipun 21 jam (lan sampun kalebet tutup giyaran ingkang dngunipun 3 jam) ingknag sampun mratah sadaya wewengkon ing Indonésia. MNC News inggih sampun saged dipuntingalli kenthi medal saluran Indovision wonten ing saluran 84. MNC News inggih punika satunggaling saluran tivi ingkang sepisanan saking Media Nusantara Citra (MNC) wonten ing Indovision. Nembe sasampunipun wonten MNC News lajeng medal saluran - saluran tèlèvisi sanèsipun ingkang minangka sedhèrekipun inggih punika MNC Entertainment, MNC Music lan MNC International ingkang sepisanan dipunwedalaken wiwit sasi Juni taun 2006 wonten ing Jakarta lan namung saged dipuntangkep sinyalipun wontenipun wonten ing jaringan televisi langganan kagunganipun Media Nusantara Citra (MNC) kados ta wonten ing Indovision, OkeVision lan Top TV. MNC News punika inggih kalebet satunggal golongan saking perusahaan Media Nusantara Cipta kagunganipun Hary Tanoe Sudibjo[1].

Program O News Channel[besut | besut sumber]

Déné program - program pawartos ingkang wonten ing MNC News ing antawisipun inggih kados makaten:[2]

Program berita[besut | besut sumber]

  • MNC Today - program pawartos ingkang dipunsiarakaken mawi basa Inggris saking sadaya plosok dunya.
  • World Headline (dulu Kilas Dunia)
  • Indonesia Pagi (dulu Kilas Indonesia Pagi)
  • Indonesia Siang (dulu Kilas Indonesia Siang)
  • Indonesia Petang (dulu Kilas Indonesia Petang)
  • Indonesia Malam (dulu Kilas Indonesia Malam)
  • Kilas Dunia - program pawartos saking sadaya plosok dunya. (ues ora tayang)
  • Kilas Indonesia - program pawartos sking sadaya plosok dhaérah Indonésia. (ues ora tayang)
  • MNC Bo Bao (MNC播報) - program pawartos ingkang dipunsiaraken mawi basa Mandarin saking sadaya plosok dunya.
  • Kilas MNC - program pawartos ingkang taksih énggal saking sadaya plosok dunya ing wekdal ingkang rikat.

Ulah raga[besut | besut sumber]

  • Kilas Sport - pawartos ulah raga saking sadaya plosok dunya ingkang dipunsajekaken kanthi aktual lan akurat saking saben sisih ingkang béda - béda.
  • 100% Sport (ues ora tayang)

Feature[besut | besut sumber]

  • Petualangan Panji
  • Mata Angin

Gaya hidup[besut | besut sumber]

  • Kilas Selebriti
  • Genie
  • Pentas (ues ora tayang)
  • Obsesi
  • Fokus Selebriti (ues ora tayang)

Kuliner[besut | besut sumber]

  • Goyang Lidah
  • Live Kitchen

TV Magazine[besut | besut sumber]

  • HighEnd on TV

Jaringan MNC News[besut | besut sumber]

Kejawi wonten Jakarta ing Indovision, OkeVision lan Top TV ing wekdal sak punika giyaran MNC News sampun saged dipuntingali mawi anténa biyasa, ing antawisipun inggih punika:

Cathetan suku[besut | besut sumber]