MNC News

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
MNC News Channel
MNC News.png
Jaringan Indovision
Media Nusantara Citra
Negara  Indonésia
Wilayah siaran Jakarta
Diluncuraké Juni 2006 di Jakarta
Sing duwé Media Nusantara Citra
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Saluran afiliasi RCTI, Global TV, MNCTV, SINDOtv, MNC Entertainment, MNC Music, MNC International
Format gambar PAL 576i (SDTV) 4:3
Situs web http://www.mncgroup.com
Kasumadyan
Siaran terestrial
Surabaya 21 UHF
Malang 43 UHF
Jember 34 UHF
Semarang 56 UHF
Yogyakarta 21 UHF
Solo 21 UHF
Bandung 32 UHF
Palembang 47 UHF
Padang 40 UHF
Batam 39 UHF
Banda Aceh 38 UHF
Denpasar 50 UHF
Siaran satelit
Indovision Channel 84
Top TV Channel 84
OkeVision Channel 81

MNC News Channel utawi ingkang asring dipuncekak kanthi cekakkan MNC News inggih punika salah satunggaling saluran televisi bab pawartos ingkang dangunipun 21 jam (lan sampun kalebet tutup siaran ingkang dngunipun 3 jam) ingknag sampun mratah sadaya wewengkon ing Indonésia. MNC News inggih sampun saged dipuntingalli kenthi medal saluran Indovision wonten ing saluran 84. MNC News inggih punika satunggaling saluran tivi ingkang sepisanan saking Media Nusantara Citra (MNC) wonten ing Indovision. Nembe sasampunipun wonten MNC News lajeng medal saluran - saluran tèlèvisi sanèsipun ingkang minangka sedhèrekipun inggih punika MNC Entertainment, MNC Music lan MNC International ingkang sepisanan dipun wedalaken wiwit sasi Juni taun 2006 wonten ing Jakarta lan namung saged dipuntangkep sinyalipun wontenipun wonten ing jaringan televisi langganan kagunganipun Media Nusantara Citra (MNC) kados ta wonten ing Indovision, OkeVision lan Top TV. MNC News punika inggih kalebet setunggal klompok saking perusahaan Media Nusantara Cipta kagunganipun Hary Tanoe Sudibjo[1].

Program MNC News[besut | besut sumber]

Dene program - program pawartos ingkang wonten ing MNC News ing antawisipun inggih kados mekaten:[2]

Program berita[besut | besut sumber]

  • MNC Today - program pawartos ingkang dipunsiarakaken mawi basa Inggris saking sadaya plosok dunya.
  • Kilas Dunia - program pawartos saking sadaya plosok dunya.
  • Kilas Indonesia - program pawartos sking sadaya plosok dhaérah Indonésia.
  • MNC Bo Bao (MNC播報) - program pawartos ingkang dipun siaraken mawi basa Mandarin saking sadaya plosok dunya.
  • Kilas MNC - program pawartos ingkang taksih énggal saking sadaya plosok dunya ing wekdal ingkang cepet.

Ulah raga[besut | besut sumber]

  • Kilas Sport - pawartos ulah raga saking sadaya plosok dunya ingkang dipunsajekaken kanthi aktual lan akurat saking saben sisi ingkang béda - béda.
  • 100% Sport

Feature[besut | besut sumber]

  • Petualangan Panji
  • Mata Angin

Gaya hidup[besut | besut sumber]

  • Kilas Selebriti
  • Genie
  • Pentas
  • Obsesi
  • Fokus Selebriti

Kuliner[besut | besut sumber]

  • Goyang Lidah
  • Live Kitchen

TV Magazine[besut | besut sumber]

  • HighEnd on TV

Jaringan MNC News[besut | besut sumber]

Kejawi wonten ing Indovision, OkeVision lan Top TV ing wekdal sak punika siaran MNC News sampun saged dipuntingali mawi anténa biyasa, ing antawisipun inggih punika:

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=MNC_News&oldid=1075808"