MG Cars

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
MG
Private
Indhustri Automotive
Diyasa 1924 oleh William Morris dan Cecil Kimber (pendiri)
Kantor gedhé Flag of the United Kingdom.svg Longbridge, Inggris, Britania Raya
Wong kunci
Wang Hao Liang (NAC Chairman)
Yu Jian Wei (NAC CEO)
Wang Hong Biao (NAC-UK Chairman)
Zhang Xin (MG General Manager)
Wijil Automobile
Babon Nanjing Automobile (Group) Corporation
Slogan

Safety Fast!

Raise your heartbeat!
Sana jaringan

MG Cars punika sebuah perusahaan mobil Inggris ingkang dipundiriaken ing taun 1924 déning William Morris lan Cecil Kimber. Perusahaan punika kalebet bagian saking Nanjing Automobile (Group) Corporation. Pusat industrinipun wonten ing Longbridge, Inggris.

Model[besut | besut sumber]



Referensi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=MG_Cars&oldid=996668"