MG Cars

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
MG
Private
Indhustri Automotive
Diyasa 1924 olèh William Morris dan Cecil Kimber (pendiri)
Kantor gedhé Karajan Manunggal Longbridge, Inggris, Karajan Manunggal
Wong kunci
Wang Hao Liang (NAC Chairman)
Yu Jian Wei (NAC CEO)
Wang Hong Biao (NAC-UK Chairman)
Zhang Xin (MG General Manager)
Wijil Automobile
Babon Nanjing Automobile (Group) Corporation
Slogan

Safety Fast!

Raise your heartbeat!
Sana jaringan

MG Cars punika sebuah perusahaan mobil Inggris ingkang dipundiriaken ing taun 1924 déning William Morris lan Cecil Kimber. Perusahaan punika kalebet pérangan saking Nanjing Automobile (Group) Corporation. Pusat industrinipun wonten ing Longbridge, Inggris.

Model[besut | besut sumber]



Rujukan[besut | besut sumber]