MG Cars

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
MG
Private
IndhustriAutomotive
Diyasa1924 olèh William Morris dan Cecil Kimber (pendiri)
Kantor gedhéKarajan Manunggal Longbridge, Inggris, Karajan Manunggal
Wong kunci
Wang Hao Liang (NAC Chairman)
Yu Jian Wei (NAC CEO)
Wang Hong Biao (NAC-UK Chairman)
Zhang Xin (MG General Manager)
WijilAutomobile
BabonNanjing Automobile (Group) Corporation
SloganSafety Fast! Raise your heartbeat!
Sana jaringan

MG Cars punika sebuah perusahaan mobil Inggris ingkang dipundiriaken ing taun 1924 déning William Morris lan Cecil Kimber. Perusahaan punika kalebet pérangan saking Nanjing Automobile (Group) Corporation. Pusat industrinipun wonten ing Longbridge, Inggris.

Model[besut | besut sumber]



Rujukan[besut | besut sumber]