Mỹ Thủy

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Mỹ Thủy iku sawijining kutha ing Provinsi Quang Binh, region Bac Trung Bo, Vietnam tengah.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mỹ_Thủy&oldid=998606"