Mỹ Thủy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mỹ Thủy iku sawijining kutha ing Provinsi Quang Binh, region Bac Trung Bo, Vietnam tengah.