Luca Rossettini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Luca Rossettini
fremless
Katerangan priangga
Dhuwur 1.87 m (6 ft 2 in)
Posisi main Bèk
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
Angka 15
Karir nom
Padova
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Padova 44 (3)
2007–2012 Siena 108 (1)
2012– Cagliari 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23 Mèi 2012.


Luca Rossettini (lair ing Padua, 9 Mèi 1985; umur 34 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari, lan biyasa main ing posisi bèk.

Rossettini miwiti karir junioré ing klub Padova salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Sempet pindah ing Siena[1] sadaurungé gabung karo Cagliari ing taun 2012.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "UFFICIALE: Siena, riscattato Rossettini". TUTTO MERCATO WEB. Dijupuk 2008-06-20. 
  2. "Annuncio sul sito ufficiale del Cagliari". cagliaricalcio.net. 21 June 2012. Dijupuk 21 June 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]