Lubraniec

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lubraniec
POL Lubraniec COA.svg
Lambang Lubraniec
120px
Lokasi Lubraniec
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 1,94 km²
Padunung: 3.235 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubraniec
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubraniec iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 3.235 jiwa.