Lubień Kujawski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lubień Kujawski
POL Lubień Kujawski COA.svg
Lambang Lubień Kujawski
120px
Lokasi Lubień Kujawski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubień Kujawski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubień Kujawski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.