Lubień Kujawski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lubień Kujawski
POL Lubień Kujawski COA.svg
Lambang Lubień Kujawski
120px
Lokasi Lubień Kujawski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubień Kujawski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubień Kujawski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.