Lubień Kujawski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lubień Kujawski
POL Lubień Kujawski COA.svg
Lambang Lubień Kujawski
120px
Lokasi Lubień Kujawski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubień Kujawski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubień Kujawski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


  1. ALIH Cithakan:Polen-stub