Lubawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lubawa
POL Lubawa COA.svg
Lambang Lubawa
Barkas:POL Lubawa map.svg
Lokasi Lubawa
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubawa
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubawa (Jerman Löbau in Westpreussen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.