Louis Jean-Marie Daubenton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Louis Daubenton
(Gravure par Adrien Féart).
La tombe de Daubenton dans le labyrinthe du Jardin des plantes à Paris
La statue de Daubenton au Parc Buffon de Montbard

Louis Jean-Marie D’Aubenton, dipunceluk Daubenton, lair tanggal 29 Mèi 1716 wonten ing Montbard, séda tanggal 31 Dhésèmber 1799 wonten ing Paris, ya iku inggih punika naturalis sarta dhokter Perancis.