Louis Jean-Marie Daubenton

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Louis Daubenton
(Gravure par Adrien Féart).
La tombe de Daubenton dans le labyrinthe du Jardin des plantes à Paris
La statue de Daubenton au Parc Buffon de Montbard

Louis Jean-Marie D’Aubenton, dipunceluk Daubenton, lahir tanggal 29 Mei 1716 wonten ing Montbard, seda tanggal 31 Desember 1799 wonten ing Paris , adalah inggih punika naturalis sarta dokter Perancis .