Los Pitufos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Smurfs Logo.svg

The Smurfs (Les Schtroumpfs) sing tembung nganggo resmi ing Gargamel dudu basa ing pulo donya klasik salah kaanggep pang uga Peyo.