Lorent Tolaj

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lorent Tolaj
Katerangan priangga
Jeneng dawa Lorent Tolaj[1]
Tanggal lair (2001-10-23) 23 Oktober 2001 (umur 20)
Papan lair Aigle, Swiss
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[2]
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
(nyileh soko Brighton & Hove Albion)
Angka 17
Karir nom
0000–2018 FC Sion
2018–2022 Brighton & Hove Albion
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2022– Brighton & Hove Albion 0 (0)
2022–Cambridge United (nyileh) 2 (0)
Tim nasional
2017 Swiss U-17 3 (2)
2018–2019 Swiss U-18 5 (1)
2019–2020 Swiss U-19 4 (9)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:12, 8 February 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19:28, 2 February 2022 (UTC)

Lorent Tolaj (lair 23 Oktober 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Swiss sing main dadi Panyerang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2020/21 Premier League squads confirmed". Premier League. 20 October 2020. Dibukak ing 2 February 2022.
  2. "Lorent Tolaj". worldfootball.net. Dibukak ing 2 February 2022.