Londonderry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Londonderry utawa dicekak dadi Derry iku kutha ing Irlandia Lor, Britania Raya. Kutha iki sing ndunungi kira-kira 90.000 jiwa lan ing sakiwa-tengené kutha iki kurang luwih 250.000 jiwa. Kutha iki dunungé cedhak karo wates Républik Irlandia.