Londonderry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Londonderry utawa dicekak dadi Derry iku kutha ing Irlandia Lor, Britania Raya. Kutha iki sing ndunungi kira-kira 90.000 jiwa lan ing sakiwa-tengené kutha iki kurang luwih 250.000 jiwa. Kutha iki dunungé cedhak karo wates Républik Irlandia.